Hardware arkitekt - Powerelektronik/inverterBITZER Electronics i Sønderborg søger en erfaren Hardware arkitekt inden for Power elektronik/inverter. Hvis du har arbejdet med design af Powerelektronik og apparatkonstruktion samt har kendskab til motorteknologi, så kunne denne stilling være den helt rigtige for dig at søge

Vi står foran mange spændende udviklingsopgaver blandt andet indenfor et voksende produktområde – Inverter, hvor vi arbejder med fokus på teknologivalg, platform og synergier. Til disse opgaver søger vi en dygtig Hardware arkitekt/udvikler.

Du er nysgerrig, og interesserer dig for ny viden og ny teknologi. Du kan løfte dig op i helikopterperspektiv, kan arbejde med åbne problemstillinger og arbejde struktureret/målrettet.


Opgaverne og jobbet:
Du vil bl.a. arbejde med proaktive opgaver som: teknologimodning, produktkoncepter og anbefaling ift. ”udviklingsværktøjskassen”. Herunder opgaver som understøtter vores kolleger i salgsafdelingen med løsningsoplæg. Du vil også indgå i udvalgte produktprojekter – typisk involveret i:
  • Kravspecifikationer
  • Simulering og analyse – f.eks. DFMEA
  • Sparring og review
  • Input til test/kvalifikationsplan

Om dig og dine kvalifikationer:
Din baggrund kan være ingeniør eller tilsvarende med fokus på Powerelektronik. Du må meget gerne have indsigt og erfaring med simulering og viden om pålideligt produktdesign.
  • Du har arbejdet en årrække med flere af ovennævnte opgaver og har en solid erfaring med inverter teknologier, og kendskab til motorteknologi vil være en fordel
  • Du er god til at skabe overblik, strukturere arbejdet og sætter en ære i at overholde planer og terminer
  • Du er udadvendt og god til at kommunikere i skrift og tale (såvel dansk som engelsk)

Du tilbydes:
Du vil komme til at indgå i BITZER Electronics udviklingsteam, som i forvejen tæller mange dygtige og engagerede medarbejdere. Du får store muligheder for at udfolde og udvikle dig - både fagligt og personligt - i et inspirerende, dynamisk og godt arbejdsmiljø. Herunder mulighed for at indgå i eksterne netværk og samarbejde med udvalgte universiteter mm.
Dit kommende netværk er præget af stor entusiasme og med respekt for den enkelte.
Du kommer til at arbejde i en international virksomhed, som er blandt Danmarks
bedste arbejdspladser.

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning.

Spørgsmål til ansøgningsprocessen kan stilles til Marck Thorning fra Puls Human Relations


Siden 2010 er virksomheden årligt blevet kåret som et af de bedste steder at arbejde i Danmark, og i 2019 blev resultatet af målingen fra ”Great Place to Work®” en flot 7. plads.
Fokus er på at skabe faglige, effektive og inkluderende forhold for alle medarbejdere.
I 2019 rangerede virksomheden desuden som nr. 29 på den europæiske liste over bedste arbejdspladser.
Fra 2020 har BITZER Electronics 125 ansatte, hvor 60 af dem er udviklere og ingeniører. BITZER Electronics sælger over 400.000 produkter om året.
Virksomheden er beliggende på Kærvej i Sønderborg, hvor der i alt rådes over 3 sammenhængende matrikler. Dette er også hovedkontoret for BITZER Electronics.
 

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Erling Thomsen Head of Hardware Development 73423723
Arbejdssted:
Bitzer Electronics A/S Kærvej 77

Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Maj-Britt: +45 27 79 21 14
Marck: +45 20 85 75 85