Læreruddannet søges til undervisning af ordblinde
Brænder du for relationsskabende undervisning? Har du en god portion erfaring med dig fra Folkeskolen eller specialskoler? Er du selvstændig og har humor? Elsker du frihed samt tanken om, at der er kort fra idé til handling?

Så er det endnu en ildsjæl som dig, vi søger til en fast underviserstilling. Du skal være med til at videreføre Timeglassets mission om at udvikle børnenes faglighed og sociale velvære.

Baggrund for stillingen
Corona har betydet et turbulent skoleår, og det betyder, at vi i Timeglasset har øgede aktiviteter. Mange forældre udtrykker ønsker om et fagligt boost for deres børn – og det er LIGE dét, vi kan i Timeglasset.

Hver uge hjælper vi 30-35 børn og unge med at styrke deres faglige kompetencer.  Og det er særligt indenfor ordblindeundervisning, at vi ser et stigende behov.

Hvad bliver du en del af?
Du bliver en del af teamet i Timeglasset, hvor læring tager afsæt i en anerkendende tilgang til eleven, og hvor der er fokus på en tæt relation mellem elev og lærer. Vi vægter tryghed for eleven i gode og rolige rammer, samt et tæt forældresamarbejde.

Læringen tager desuden afsæt i en hurtig målbar faglig progression gennem fokus på elevens nærmeste zone for udvikling, samt struktur, genkendelighed og vedholdenhed. Vi arbejder med både bevægelse og leg samt hukommelses- og indlæringstræning gennem krydsmotorik.

Stillingen
Din rolle som underviser vil betyde, at du selvstændigt skal løfte en bred vifte af undervisningsopgaver. Da det er privatfinansieret undervisning, er det en fordel at have en god forretningsforståelse.

Du kommer dels til at undervise 2-3 dage om ugen, og samtidig løfte egne opgaver indenfor udvikling og fremstilling af undervisningsmaterialer. Dette betyder i praksis, at du skal:
 • Undervise på mindre hold à 23 elever, 2-3 dage om ugen
 • Primært ordblindeundervisning, men også med mulighed for andre fag
 • Forberede materiale til undervisning, med fokus på faglig progression gennem leg og bevægelse
 • Mundtlig og skriftlig feedback til forældre og elever
 • Koordinerende ad-hoc opgaver, med brug for overblik og detalje
 • Mulighed for at påtage dig andre opgaver, alt efter hvad du ellers kommer med af kompetencer

Om dig
Det et krav at du er læreruddannet med dansk som linjefag, og har erfaring med undervisning af børn/unge. Det er en fordel, men ikke et krav at du har erfaring med ordblindeundervisning. Vi giver dig den fornødne oplæring og uddannelse, der er påkrævet.
Herudover lægger vi vægt på, at du:
 • Er stabil, både i din arbejdsgang og i relationen til eleverne
 • Er proaktiv og i stand til selvstændigt at tage initiativ til den daglige drift
 • Er initiativrig og idérig ift. undervisningsmetoder
 • Evt. har kendskab til LST (Læseskrive teknologier) og er didaktisk stærk
 • Har flair for IT, her under PowerPoint, Word, Google Drev og Excel.
 • Er god til at samarbejde og at skabe dialog på tværs af forskelligheder
 • Har et koordinerende gen, hvor du har sans for detaljer og formår at være struktureret
 • Brænder for relationer og dét at gøre en forskel
 • Er humoristisk og har en let tilgang til livet samt en god portion selvironi – det smitter nemlig

Vi tilbyder
En arbejdsplads, hvor du får ansvar og opgaver, der udvikler, udfordrer og udvider din horisont. Desuden en arbejdsplads, hvor vores værdier spejles i alt det, vi gør: kvalitet, nærvær, ærlighed og ordentlighed.

Hos Timeglasset skaber vi sammen den bedste arbejdsdag, hver dag – fordi vi vil, og fordi vi kan. Vi fejrer succeserne sammen, fordi fællesskab er en værdi, vi sætter højt.
Din arbejdstid bliver 25-30 timer i ugen.

Brænder du for at gøre en forskel og kan du spejle dig i vores værdier? Så vil vi glæde os til at høre fra dig – og opfordrer dig til at kontakte os, før du sender din ansøgning og dit CV eller videopræsentation.

Om Timeglasset
Timeglasset er stiftet i 2017 af Susan Rosenberg, som er indehaver af virksomheden. Vi har base i Sønderborg, hvor vi har elevlokaler tæt på busstationen i centrum af byen. Pt. har vi 35 elever, der modtager undervisnings hos os hver uge.

Underviserstaben består af to erfarne, engagerede og passionerede sjæle. Lederstilen er engageret, kommunikativ og støttende.

Vi ser, hvordan vores værdier indvirker positivt på børnenes udvikling og trivsel, og hvordan eleverne vokser med raketfart – både i faglighed og selvværd.

Ansøg
Del i dit netværk
Frist: 17. september 2021, 17:00
Kontaktperson:
Susan Rosenberg Ejer +45 40 50 32 20
Arbejdssted:
Timeglasset Holger Drachmannsgade 6

Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Maj-Britt: +45 27 79 21 14
Marck: +45 20 85 75 85