Maskiningeniør

Puls Human Relations ApS søger en maskiningeniør (Bsc. Mech. Eng.) på vegne af Signode Denmark ApS. 

Du bliver en vigtig del af Global R&D og du bliver i samarbejde med dine kolleger ansvarlig for nyudvikling af industrielle produkter og komponenter indenfor løsninger til pakke-maskiner fra koncept ind til løbende produktion


Global R&D teamet ved Signode er kendetegnet af kvalitet i front, begejstring for ny teknologi og konkurrencedygtigt design. Kulturen er præget af en uformel omgangstone og et godt socialt miljø. Din hverdag bliver alsidig og projektstyret med en bred kontaktflade i virksomheden. Du refererer til Klaus, som er teamleder for Global R&D, mens den daglige sparring sker med teamet i Sønderborg og dine andre R&D-kollegaer på de andre europæiske lokationer.


Du kan se frem til:
Nyudvikling og videreudvikling af produkter og subsystemer indenfor Hooding/Wrapping med udgangspunkt i de nyeste teknologier. Som en del af dine udviklingsprojekter bliver du ansvarlig for materialehåndtering og styrkeberegning.
Forventet rejseaktivitet: 25-30 dage årligt indenfor Europa

 
Din profil:
Du er som udgangspunkt uddannet maskiningeniør og har 1-2 års erfaring fra et udviklingsmiljø indenfor tyndplader. Har du en håndværksmæssig baggrund med også, er det en fordel.
  • Du er vant til at arbejde i 3D Cad og rutineret bruger af SolidWorks. 
  • Du er en erfaren bruger af PDM. 
  • Du får mulighed for at bidrage med din ekspertise og dine ideer inden for materialer (jern, stål og plastik).
  • Du kommer til at arbejde med indsamling af markedsdata i samarbejde med salgsafdelinger og distributionspartnere
  • Kundedrevet produkt-innovation med udgangspunkt i kunde og leverandør feedback.
  • Du bliver i samarbejde med andre afdelinger ansvarlig for funktions- og prototype test og står for indsamling og præsentation af testresultater.
  • Du bliver løsningspartner for produktcheferne i forhold til at optimere produkter og vælge det rigtige produkt til kunderne.
  • Du kommer til at lede og gennemføre projektmøder, og som en del heraf også forberede møde dokumentation og skrive referater.
Sproget i afdelingen er dansk, mens samarbejdet med resten af teamet i Global R&D foregår på engelsk.
 

Personlige kompetencer:
Du har et højt drive, og du arbejder løsningsorienteret, systematisk, kvalitetsbevidst og innovativt. Du er inspirerende, nysgerrig og trives godt med at samarbejde med dine kolleger på tværs af organisationen. Du er en dygtig projektleder, der viser vejen ved at være det gode forbillede, du er overbevisende og kan få andre med. Derudover er du god til at koordinere - du har øje for detaljen, men du kan også se helheden. Du behersker engelsk på et højt niveau og er en dygtig kommunikator, både skriftligt og mundtligt.

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt HR Partner Maj-Britt Gøbel, 27792114, mail maj-britt@puls-hr.dk, eller design team leader Klaus Kjær Hansen, 2727 2268, mail khansen@signode.com


Om Signode:
VORES BRANDS BESKYTTER DIT BRAND
Mange kender Signode brandet for produkter og værktøj til omsnøring. Men vi kan mere end det. Vore velkendte varemærker, alene eller i kombination, giver dig den totalleverandør af forbrugsmaterialer, maskiner og service, som kræves for at sikre dine produkter under transport. Det giver dig den tryghed du ønsker.

Til ansøgning brug venligst linket
 


 

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Maj-Britt Goebel HR Partner +45 27 79 21 14
Arbejdssted:
Lachenmeier Fynsgade 6-10

Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Maj-Britt: +45 27 79 21 14
Marck: +45 20 85 75 85