Projektkonsulent til Sønderborg Vækstråd

På vegne af Sønderborg Vækstråd, søger Puls Human Relations ApS, en projektkonsulent med en stærk robot- og automationsprofil
Til en nyoprettet stilling søger vi en projektkonsulent med teknisk og forretningsmæssig indsigt fra robot- og automationsbranchen. Projektkonsulenten skal understøtte etablering og drift af en regional hub i Sønderborg, som er en del af Odense Robotics, der fra årsskiftet er Danmarks nye nationale erhvervsklynge for robot-, automations- og droneteknologi. Arbejdet omfatter netværks-, innovations- og projektudvikling. Brobygning mellem regionale virksomheder, uddannelsesinstitutioner og viden-centre indgår som et vigtigt element.
Jobbet som projektkonsulent er meget varieret. Du kommer blandt andet til at arbejde med:
 • Facilitering af netværksudvikling og -aktiviteter, der stimulerer det regionale virksomhedsmiljø inden for robot- og automationsbranchen
 • Tilrettelæggelse og gennemførsel af innovationsunderstøttende arrangementer og forløb
 • Projektudvikling og vejledning af virksomheder om innovationsstøttemuligheder
 • Dannelse af udviklingskonsortier med virksomheder og viden-institutioner
 • Udbygning af samarbejdet mellem uddannelsesinstitutionerne og virksomheder knyttet til den regionale hub
 • Understøttelse af den lokale forankring af ”Viden-center for Automation og Robotteknologi” ved EUC Syd

Vores forventninger til dig
Du kommer med en stærk robot- og automationsprofil, idet du har en god teknisk såvel som kommerciel forståelse i forhold til relevante teknologier og forretningsmæssige muligheder inden for den dynamiske robot- og automationsbranche. 
Du er strategisk tænkende og har konkret erfaring med projektledelse og forretningsudvikling. Du er naturligt nysgerrig på nye trends, nye forretningsmodeller, og den digitale udvikling. Derudover er du vant til at arbejde med udvikling sammen med andre mennesker. Du har stærke strategisk-analytiske evner, er struktureret, og er god til at formulere dig skriftligt såvel som mundtligt. 
Som person er du udadvendt og er god til at kommunikere. Du er vedholdende, har evnen og lysten til at følge et projekt fra idé til forretning, og tænker procesorienteret. 
Har du erfaring med innovation, entreprenørskab og/eller spin-outs er det en fordel, ligesom erfaring med formidling også er en fordel.
Du hviler godt i dig selv og kender egne styrker og begrænsninger. Du har en positiv tilgang til livet, god humoristisk sans, og definerer din egen succes ved at bidrage til at andre lykkes. 

Bliver du en del af holdet, kan du glæde dig til:
 • at blive en del af et stærkt team, hvor vi løser opgaverne sammen og bidrager med vores forskellige baggrunde og erfaringer 
 • at arbejde i et miljø, hvor der er en høj grad af frihed og medfølgende ansvar
 • at få nogle dygtige og engagerede kolleger, der sprudler af idéer og hjælpsomhed
 • et spændende job og en hverdag med konstant udvikling og ny viden
 • at arbejde tæt sammen med kolleger fra Sønderborg Vækstråd og Odense Robotics

Jobbet som projektkonsulent på fuld tid er med opstart snarest muligt. Der må påregnes enkelte længere arbejdsdage i forbindelse med netværksaktivitet, workshops mm. 
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra din faglige baggrund og kvalifikationer.
Flere informationer
Ønsker du flere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Partner, Maj-Britt Gøbel på mobil 27792114 / Maj-Britt@puls-HR.dk eller direktør for Sønderborg Vækstråd Michael Hamann på mobil 20165202 / mijh@sonderborg.dk

Ansøgning bedes sendt via linket i jobannoncen.

Om Sønderborg Vækstråd
Sønderborg Vækstråd er sat i verden for at bidrage til at skabe vækst og beskæftigelse i Sønderborg Kommune. Vores fornemste opgave er at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed i Sønderborg.

Vækstrådet hjælper iværksættere og etablerede virksomheder med faglig sparring og forretningsudviklingsstøtte, der kan medvirke til at skabe vækst, større omsætning og flere arbejdspladser. Samtidig er vi med til at åbne døre til nye relationer gennem vores netværk, engagerede kolleger og digitale platforme.
Læs om vores tilbud til iværksættere og virksomheder på ww.sis.sonderborg.dk og  www.svr.sonderborg.dk
 

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Maj-Britt Goebel HR Partner +45 27 79 21 14
Arbejdssted:
Sønderborg Vækstråd Ellegårdvej 36

Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Maj-Britt: +45 27 79 21 14
Marck: +45 20 85 75 85