Glædelig jul og godt nytår

Vi lader julefreden sænke sig med taknemmelighed

Hos Puls HR vil vi gerne ønske alle omkring os en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår, med et taknemmeligt tilbageblik på et spændende år. 

2020 startede i højt tempo

Vi lagde ud i høj fart da Maj-Britt kom med om bord som medejer og partner, og vores nye identitet som Puls Human Relations. Vi havde sat barren højt, og i marts måned kunne vi åbne dørene til et brag af en reception – tusind tak til alle jer der var med til at gøre den dag til noget helt særligt!

Til alle vores skønne kunder vil vi gerne sige et stort og ydmygt TAK, for den tillid I giver os. Vi føler os privilegerede og påskønner de muligheder vi får for at komme meget tæt på jeres kerneforretninger, og for at vi der kan byde ind med opgaveløsninger, sparring og rådgivning.

2020 har åbnet døren til udvidelser i 2021

Selvom 2020 har budt på lidt af hvert, har vi i fællesskab fundet løsninger – og vi er stolte af de resultater vi har opnået. Vi har oplevet en stærk tilgang af opgaver, og væksten giver mulighed for at udvide – det glæder vi os helt vildt til at fortælle mere om i det nye år.

Vi har budt velkommen til nye kunder i 2020 – nye stærke relationer, som for os er noget af det mest værdifulde. Nye kunder har betydet at vi dækker et større geografisk område – at vi nu kalder os selv et ”Full service HR-hus” med base i Sønderborg.

Et stærk motiveret samarbejde

Det er også i 2020 vi har fået mulighed for at etablere et stærkt strategisk samarbejde med Mark Anthony. Her har vi mødt ligesindede konsulenter, med en enorm viden og indsigt i motivation og engagement – og vi har skabt en stærk relation til mennesker der deler samme værdigrundlag som os; Ærlighed, Ordentlighed og Kvalitet. Vi er allerede i gang med at løse de første opgaver sammen, og samarbejdet i 2021 bliver virkelig spændende med det der allerede er lagt op til.

Flere stærke relationer i 2021

Vi har i 2020 fokuseret stærkt på at vores leverandører skal være lokale – og det har været en udsøgt fornøjelse at styrke relationerne til vores virkelig dygtige, lokale samarbejdspartnere. Vi hylder hver og en af dem på vores hjemmeside – måske finder du også din nye samarbejdspartner lokalt, det opfordrer vi til.

Det er en kæmpe fornøjelse at kunne dele opture og succeser og skåle i champagne, når vi fejrer at et mål er nået, og på trods af begrænsninger er det lykkes at have mange hyggelige stunder i vores dejlige kontorer i Mariegade i Sønderborg. Det bliver der meget mere af i 2021 – og vi håber I har lyst til at være med til endnu flere gode oplevelser, til at styrke relationerne.

Afslutningsvist vil vi igen sige en kæmpe tak til de mange mennesker vi har haft tæt samarbejde med i 2020, og så håber vi at alle kommer godt ind i 2021 – med ønsket om en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår til dig og dine.

Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Hovedkontor +45 43 14 42 00