Velkommen til Lars Mellgaard

Kommerciel sparringspartner i Advisory Boardet hos Puls Human Relations Aps

Vi tror på værdien af relationer.

For at styrke vores relationer og vores direktion har vi valgt at etablere et advisory board, og som vores første medlem kan vi byde velkommen til Lars Mellgaard, som pr. 1. maj 2021 vil indtage rollen som kommerciel sparringspartner i Advisory Boardet hos Puls Human Relations ApS.

Læs artiklen her

Puls HR: Nu med search

Som noget nyt tilbyder vi også search af kandidater.

Pulsen har været høj hos Puls HR. Vi har haft masser af spændende opgaver og har derfor styrket vores team, med en ny medarbejder, hvis hjerte slår for det samme som os: Relationer.

Det har vi fundet i Emina, som er ansat hos os til at finde de rette kandidater til vores kunder, og skabe de stærke relationer, der skal til for den succesfulde rekruttering.

Læs mere

"Væk" er også en retning

Det er bare svært at vide, hvornår man er i mål.

Den erkendelse kom Pia til, da hun stod - nyuddannet og arbejdsløs - og så på, hvordan A-kassen og Jobcenteret var uenige om, hvad der var det rigtige for hende. Derfor tog hun kontakt til Puls HR for at få et mere klar billede af sine styrker og kompetencer og - ikke mindst - sin egen opfattelse af, hvad det rigtige var. 

Artiklen handler også om motivation, og om forskellen på at være "væk fra"-motiveret og "hen imod"-motiveret. 

Læs artiklen her

Nyt spændende samarbejde

Fordi vi ved, at motiverede medarbejdere er de bedste

Pr. 1. januar 2021 har Puls HR indgået partnerskab med Danmarks, og muligvis også en af verdens førende motivationsanalytikere, Mark Anthony ApS.

Vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder og kandidater motivationsanalyser og glæden ved at finde - og bruge - motivationen til at skabe bedre resultater. 

Læs mere

En julehilsen

Et taknemmeligt tilbageblik

2020 startede i højt tempo med Maj-Britt om bord som medejer og partner, og vores nye identitet som Puls Human Relations. Vi havde sat barren højt. Selvom året har budt på udfordringer kan vi takke af med en dyb følelse af taknemmelighed og store forventninger til det kommende år. 

Læs vores julehilsen her

Personlighed er vigtigere end alder

Et portræt af Michael Staffensen

Da Michael i en alder af 57 år mistede sit job, besluttede han sig for at gøre op med en begrænsende overbevisning: At alder er en udfordring for jobsøgningen. I dag sidder han i en ny lederstilling og har fået sat sine styrker og svagheder i et vigtigt perspektiv.

Denne historie handler om krigermentalitet. Om at turde vove, og om at vælge det rette mindset. Og hovedpersonen er Michael.

Læs artiklen om Michael

Motivation

Kender du de forskellige motivationstyper?

Medarbejdere der er motiverede og engagerede i deres arbejde præsterer 2,5 gange bedre end de kolleger, der ikke føler sig motiverede. Og de føler at de trives bedre. Det viser en undersøgelse fra Gallup.

I denne artikel finder du viden om de forskellige motivationstyper og inspiration til, hvordan du kan motivere dig selv og de mennesker, du leder. 

Læs artiklen her
Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Maj-Britt: +45 27 79 21 14
Marck: +45 20 85 75 85