Electrical Design Engineer

Puls Human Relations ApS søger for CCM Electronic Engineering Aps en Electrical Design Engineer til udvikling og design af vores elektroniske hardwareenheder

CCM - Electronic Engineering er grundlagt i begyndelsen af 2006 af Claus Chr. Moos. Siden da er vi blevet en betroet partner for over hundrede virksomheder i og uden for Danmark.
CCM tilbyder en bred vifte af elektroniske og mekaniske løsninger og leverer tilpassede nøglefærdige systemer. Vi leverer komplekse systemer og bygger dem rutinemæssigt. Vi tager os af hele projektet fra koncept til realisering og implementering.
Vores typiske kunder er typisk større produktionsvirksomheder, der har behov for test og kvalitetskontrol, men også andre virksomheder med automationsbehov, store og små. Kundetilfredshed er vores første prioritet, og vi bestræber os til at løbende forbedre og følge med i de nyeste trends.

Om jobbet:
I tæt samarbejde med salg vil du være en vigtig sparringspartner og deltage aktivt i design og udvikling af el-udstyr.
Opgaverne vil spænde fra analyse, over design, udvikling, fremstilling af prototyper, test og færdig produkt i samarbejde med dine dygtige kolleger og leverandører.
Opgaverne spænder over integrering af måleinstrumenter, datakommunikation, device programmere og pneumatik. CCM er en del af National Instruments Alliance partner program, og vi brugder derfor overvejende komponenter fra Amerikanske NI.
Vi bruger SEE-Electrical CAD program til design og dokumentation og det er en fordel at du har erfaring med dette eller lignende CAD programmer. CCM er i 2020 blevet ISO certificeret og overholder DS/EN ISO 13849, DS/EN 60204-1 og DS/EN ISO 12100 standarder og vi forventer at du har kendskab til standarderne. 

Om dig:
Innovativ og struktureret med evnen til at finde nye muligheder og løsninger
Den ideelle kandidat har en teknisk teoretisk uddannelse indenfor elektronik eller mekatronik, gerne med en håndværksmæssig baggrund indenfor el-installation. Det vil være en fordel, hvis du har en naturlig interesse for tekniske produkter og projekter. Dansk og engelsk behersker du i skrift og tale og anser pc´en som et naturligt arbejdsredskab. 
Som person er du energisk, detaljeorienteret,  positiv, og målrettet. Du har en veludviklet ordenssans og du arbejder struktureret og systematisk. Du fungerer godt i et team og trives med en travl og udfordrende hverdag. 
Din arbejdsform er selvstændig og struktureret og du har orden i dine ting. Dit gode overblik og din professionelle indstilling gør, at du beholder dit gode humør, også når du stilles overfor nye udfordringer og muligheder. Du opsøger selv viden og informationer og du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Du tager ansvar for opgaverne og sørger for at de færdiggøres til aftalte tid og med aftalte kvalitet.
Du bliver en vigtig del af vores team på 10 ingeniører. Vi  har stor respekt for vores kunder og kolleger og sætter stor pris på godt arbejde. Vi sætter pris på work/life balance og forventer at du er motiveret af at yde dit bedste. Vi arbejder teamorienteret med en venlig omgangstone og det er vigtigt at vores nye kollega sætter pris på team samarbejde og de gode, langvarige relationer.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-partner Maj-Britt Gøbel på mail: maj-britt@puls-hr.dk eller på mobil 2779 2114.
Ansøg via knappen ANSØG her i opslaget – vi glæder os til at læse din ansøgning
 

Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Maj-Britt Goebel HR Partner +45 27 79 21 14
Arbejdssted:
CCM Grundtvigs Alle 175

Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Maj-Britt: +45 27 79 21 14
Marck: +45 20 85 75 85