Outplacement - vi kalder det Transition

Hjælp dine medarbejdere godt videre

Transition

Vi kalder 'outplacement' for 'transition', fordi vores fokus er på at hjælpe dine medarbejdere videre i deres karriere. Vi hjælper og coacher dine medarbejdere hen imod deres næste karrierejob, og allerhelst skal de finde deres drømmejob.

Transition giver mening når virksomheden tilbyder en ordentlig, respektfuld og værdig måde at afslutte et ansættelsesforhold på. Virksomheden tager dermed et medansvar for medarbejderens fortsatte arbejdsliv og skaber employer branding.

Hos PULS Human Relations har vi lang erfaring med at tilbyde individuelle og håndholdte transitions forløb for opsagte medarbejdere. Det øger medarbejderens mulighed for hurtigt at komme i job igen, og få taget de nødvendige dialoger om den fremadrettede erhvervskarriere.

Alle transitionforløb tilrettelægges individuelt med hensyntagen til medarbejderens og virksomhedens situation. 

 

Et transitionsforløb hos os indeholder blandt andet:

  • Personprofil og færdighedstest
  • Kompetenceprofil
  • Motivationsworkshop
  • Individuelt tilpasset jobsøgnings og handleplan
  • Individuelle timer til ”1 til 1” coaching med en af vores konsulenter
  • Træning og vedligeholdelse af professionelle kompetencer
  • CV, ansøgning og LinkedIn optimering

PULS Human Relations stiller lokaler til rådighed i Sønderborg for opsagte medarbejdere, og undervisning gennemføres på dansk, tysk eller engelsk efter behov.

Hver enkelt opsagt medarbejder får en individuelt tilpasset handleplan, og alle nødvendige undervisningsmaterialer udleveret.

 

Ordentlighed

En opsigelse er svær, både for den, der skal give beskeden og for den som er ved at blive afskediget.  Mange tanker melder sig, især for den loyale medarbejder med mange års anciennitet, og en af de hyppigste tanker er;  "hvordan søger jeg og får et nyt job?" 

Ofte kommer den afskedigede i en slags choktilstand, bliver usikker og begynder at tvivle på egne evner og kompetencer. 

For virksomheden kan det være mange, og forskelligartede årsager, der fører til en beslutning om opsigelse af en medarbejder. Uanset årsagen er det vigtigt for både virksomheden og medarbejderen at hjælpe den opsagte medarbejder videre på ordentlig måde. 

 

Et kvalitetssikret og afprøvet transitionsforløb er en god investering for virksomheden. 

 

PULS Human Relations støtter gennem hele forløbet, og vi er gerne med før selve afskedigelsen, hvor vi bidrager med viden om lovgivningen i forhold til opsigelser samt rådgivning til den leder, der skal stå for afskedigelsen. Vi kan være bisidder ved selve afskedigelsen, hvorefter vi med professionel rådgivning og coaching griber den afskedigede medarbejder, og sikrer at de negative tanker omsættes til målrettet afklaring i et karrieresparringsforløb. 

Når du som virksomhed vælger at investere i et transitionsforløb for den opsagte medarbejder, investerer du også i din virksomhed. 

Hvorfor investere i et transitionsforløb?

Hjælper din medarbejder godt videre
Du sikrer motivation og den gode aflevering af åbne opgaver.
Minimering af risikoen for sygemelding.
Employer branding.
PULS Human Relations ApS
CVR 36736488

Sønderborg
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg

Søborg
Gyngemose Parkvej 50, 1. sal, 2860 Søborg

Hovedkontor +45 43 14 42 00