Vores tilgang til vores kunder og kandidater gør en forskel

Det starter med tillid

Det siger vores kandidater om os

"Konsulenten havde god indsigt i virksomheden og så potentiale i mig ud over virksomhedens specifikke krav. Vi udvekslede ideer om, hvordan det kunne gavne virksomheden, hvilket gjorde det endnu mere interessant. Hele forløbet var præget af en positiv dialog med konsulenten, der klart så værdien i at ansætte mig. Det var en positiv oplevelse, og samarbejdet og sparringen var fremragende."
Søren S.
Rekruttering
"Puls HR har i forbindelse med min ansættelse hos en ny arbejdsgiver fulgt og støttet mig hele vejen, så jeg følte mig tryg i hele processen.  Gennemgangen af PTP (People Test Person) og PTL (People Test Logic) var afslappet, behagelig og opklarende."
Eva C.
Rekruttering
"De bedste anbefalinger herfra til dette forløb og dets indhold. Ikke kun relevant, hvis du står og overvejer nyt job, men også, hvis du vil reflektere over din karriere, prioriteringer og har mod på at sparre om dine fremtidsplaner. "
Robert B.
Karriererådgivning
"Jeg er yderst tilfreds med forløbet, og det første, jeg gerne vil fremhæve, er den markante tilpasning til den enkelte. Jeg har oplevet, at mine behov er blevet mødt på en særdeles præcis måde: Jeg føler mig meget velforberedt til jobsamtaleprocessen. Dette har medført, at jeg ikke længere oplever den samme grad af frygt eller nervøsitet i forbindelse med jobsamtaler. Dette er særligt værdifuldt for mig, da jeg er relativt ny på det danske jobmarked. Jeg har modtaget bedste evalueringer vedrørende, hvilke job der matcher mine faglige kompetencer og personlige egenskaber. Denne indsigt har været af stor betydning. Vi har sammen analyseret mine tidligere ansøgninger og identificerede områder, hvor jeg kan forbedre dem. Resultatet er, at mine ansøgninger nu fremstår langt mere motiverede."
Tetiana H. G.
Karriererådgivningsforløb
"Mit rekrutteringsforløb ved PULS foregik med en høj grad af tillid og støtte til rekrutteringsprocessen. Der var ikke ét tidspunkt, hvor jeg ikke følte mig tryg i relationen med konsulenterne fra PULS. Derudover så er PULS en rigtig god sparringspartner i rekrutteringsprocessen, hvor fokus klart er på at støtte, og at spille hinanden gode, dette både for medarbejder og virksomhed. En stor anbefaling herfra og klart en ressource i rekrutteringsprocessen."
Annemarie O.
Rekruttering
"Mit rekrutteringsforløb med PULS var det bedste jeg til dato har prøvet. Jeg havde fra første opkald en rigtig god dialog med konsulenten, og følte mig i meget sikre hænder. Min fornemmelse var at konsulentens fokus var den rigtige kandidat til virksomheden, men også den rigtige virksomhed til kandidaten. Fik en god gennemgang af mine tests med tilbagemeldinger som jeg kunne bruge. Gav en rigtig god indsigt i "hvem jer er". Også ved mødet med virksomheden var konsulenten en god ordstyrer, der sørgede for at få alle relevante emner vendt. Konsulenten slap mig ikke førend alt var på plads og alle ender var samlet."
Mette J.
Rekruttering

Det siger vores kunder om os

"Uafhængigt af opgaven er det altid en positiv oplevelse at møde konsulenterne fra PULS. Jeg oplever stor empati, positiv kritik og ros fra dem. Deres rekrutteringer har høj kvalitet, og så gør de selv de ting de anbefaler os. De har et godt udviklet team, som gør et godt stykke arbejde, og i forhold til værdisættet kan man ikke mærke forskel på, hvilken medarbejder man taler med."
Rekruttering
Læs mere på vores Linkedin lifepage
PULS Human Relations ApS
CVR 36736488

Sønderborg
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg

Søborg
Gyngemose Parkvej 50, 1. sal, 2860 Søborg

Hovedkontor +45 43 14 42 00