Skabelsen af ​​PULS Human Relations

Alle gode historier har en begyndelse

PULS Human Relations opstod med en stærk vision og grundtanke: 
At hjælpe velkvalificerede arbejdssøgende med at komme tættere på arbejdsmarkedet. Dette udsprang af en dybere erkendelse - at det ofte er udfordrende for højtuddannede fagfolk at få den rette rådgivning og sparring, der kan hjælpe dem med at finde deres plads på arbejdsmarkedet.

Vores virksomhed startede derfor med et enkelt formål: At bringe arbejdssøgende i job. Dette mål blev indfriet i 2014, da vores nuværende ejer og direktør for PULS Human Relations i samarbejde med lokale virksomheder skabte et forløb, der førte til succesfulde ansættelser for de ledige, som forsat har en betydning for PULS human Relations historie og en relation der bliver ved med at blomstre. 

Troen på at det er værdien i ​​relationer der gør forskellen, er netop derfor central i vores DNA og vores handlinger. De mennesker, vi møder, oplever altid at være i fokus. Vores historie og vores værdier er forankret i vores dygtige kollegers dedikation til at bringe kandidater og virksomheder sammen – og har sat sig dybt i vores udvikling over årene. 

PULS Human Relations ApS
CVR 36736488

Sønderborg
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg

Søborg
Gyngemose Parkvej 50, 1. sal, 2860 Søborg

Hovedkontor +45 43 14 42 00