Tiltrækning, fastholdelse og udvikling

Om PULS Human Relations

PULS HR er Sydjyllands største full-service HR-hus.
Her skaber vi positiv forandring for mennesker og virksomheder i Danmark, Norden og Tyskland, ved at have fokus på relationer frem for ressourcer.

Vi er et ”full-service” HR-hus og vores kerneydelser er:

• Rekruttering
• HR Center
• Transition
• Ledersparring
• Organisationsudvikling
• Coaching
• Karriererådgivning

I PULS Human relations taler vi om mennesker fremfor ressourcer. For vi tror på, at samspillet mellem mennesker er den vigtigste faktor for succes; og vores mål er at levere varige løsninger, som skaber værdi for alle parter. 

Vi tager ansvar – for kunden, kandidaten, opgaven og vores arbejdsplads. Og vi har fokus på rentabilitet, værdiskabelse og lange, nære relationer. 

Det er sådan, vi skaber positiv forandring for mennesker og virksomheder.

Om Marck Thorning

Administrerende Direktør

PULS Human Relations ApS blev stiftet i 2013 af Marck Thorning, ud fra en vision om at fastholde de dygtigste medarbejdere i Syd- og Sønderjylland.

Marck er Direktør og ejer i PULS Human Relations ApS, hvor han arbejder med en stor og bred vifte af HR-strategiske opgaver. De fleste dage går med at have det daglige ansvar for flere HR-afdelinger i mellemstore internationale virksomheder. Marcks styrke er strategisk HR, hvor det primære fokus ligger på integrering af HR i forretningsstrategien, samt lederudvikling og rekruttering.

Med en solid lederuddannelse fra forsvaret, en HD i Ledelse og Organisation samt mange år i det private erhvervsliv med opgaver omkring ledelse, HR, salg og undervisning, er Marck et stærkt kort, når en HR-opgave skal løses.

PULS Human Relations ApS
CVR 36736488

Sønderborg
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg

Søborg
Gyngemose Parkvej 50, 1. sal, 2860 Søborg

Hovedkontor +45 43 14 42 00