Opnå større medarbejdertilfredshed

Ledersparring

Ledersparring

Hvordan gør du, når du står med et ledelsesdilemma? Hvor går du hen, når du ønsker at udvikle dig som leder? Hvem har du i dit netværk, som du har 100% fortrolighed med og kan vende dine udfordringer med? Hvem af dine arbejdsrelationer kan du sige ”hvorfor” til, uden at der ligger andet bagved end et ønske om at forstå? Og hvem hjælper dig til at identificere den gode løsning på udfordringer?

Hvis du ønsker at styrke og udvikle dit personlige lederskab med dig i fokus, kan du med fordel benytte vores ledersparringsløsninger.

I vores sparringsforløb har du et 100% fortroligt rum, hvor vi kun fokuserer på din udvikling, dine ambitioner og dine udfordringer.

Du får mulighed for at tænke alternativer igennem sammen med vores erfarne ledercoaches, som støtter dig i din proces til at vælge mellem de forskellige alternativer.

Dine valg bliver kvalificerede, bevidste og bliver truffet ud fra, hvad der er bedst. Det er ikke omstændighederne, tidspres eller de forhåndenværende principper, der er gældende. 

Coaching

Coaching

Coaching kan med fordel benyttes af dig som leder. Du kan bl.a. opnå en større medarbejdertilfredshed og derigennem flere forretningsmæssige mål.

For dig som medarbejder, der har brug for et løft eller karriererådgivning, kan coaching være et godt værktøj.

Den personlige udvikling kan f.eks. tage afsæt i:

  • En ny jobsituation, eksempelvis internt eller eksternt jobskifte, forfremmelse mv.
  • Et ønske om at kunne fokusere på det væsentlige og nødvendige i det daglige
  • At arbejde målrettet med en eller flere personlige egenskaber og/eller adfærdsparametre, som f.eks. stresshåndtering, den vanskelige samtale, konflikthåndtering, ledelse
  • Længerevarende og/eller tilbagevendende sygemelding(er) og håndteringen af denne situation
  • En opsigelse af medarbejderen – virksomheden ønsker at hjælpe medarbejderen videre med sit arbejdsliv

Vores konsulenter er certificerede ifølge standarderne af International Coach Federation (ICF) og har mange års erfaring med coaching af ledere og medarbejdere på forskellige niveauer.

Hvis du vil vide mere om ledersparring eller coaching, kontakt os for en uforpligtende samtale på puls@puls-hr.dk. Alternativt, kan du ringe til Direktør, Marck Thorning på +45 43 14 42 01 eller Senior Management Konsulent, Henny Malefijt på +45 43 14 42 06.

PULS Human Relations ApS
CVR 36736488

Sønderborg
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg

Søborg
Gyngemose Parkvej 50, 1. sal, 2860 Søborg

Hovedkontor +45 43 14 42 00