Led forandringen

Forbliv konkurrencedygtig med en strategi for nye veje

Forandringsledelse

Vigtigere end nogensinde

Vi lever i dag i en verden, der er i konstant bevægelse og organisationen bevæger sig og bliver nødt til konstant at tilpasse sig.

Forandringsledelse bliver ikke mindre komplekst af, opgaven ofte er at gennemføre en forandring, mens man allerede er i en forandringsproces.

Hvis vi fortsætter tanken omkring vores verden, både omverden og internt, er i konstant forandring bliver evnen til at kunne arbejde med forandringer og forandringsledelse derfor vigtigere end nogensinde.

Organisationens evne til hele tiden at kunne tilpasse sig til disse forandringer, er afgørende for at kunne være konkurrencedygtig.

Vi mener ikke der én forandringsstrategi som er den bedste. Alle modeller bruger stereotyper, mens man i praksis ofte ser blandede former.

Hvordan ved I så, om I vælger den rigtige tilgang?

Enhver forandring og enhver organisation er nemlig anderledes.

PULS Human Relations hjælper dig med at identificere den bedste tilgang, afhængigt af din forandringsvision. Vi giver dig redskaber til at kunne drive en succesfuld forandringsproces, og håndtere de forskellige faser ved at arbejde med temaer som:

  • Forandring versus omstilling
  • Arbejde med modstand
  • Faser i en forandringsproces
  • Hvem er de relevante parter, og hvem skal involveres hvornår?
  • Succeskriterier for forandringsprocessen
  • Forandringens omfang, karakter og dybde
  • Kommunikation - til hvem og hvornår

Vil du vide mere?

Kontakt os for en uddybende samtale på puls@puls-hr.dk eller ring til Senior Management Konsulent, Henny Malefijt +45 43 14 42 06

PULS Human Relations ApS
CVR 36736488

Sønderborg
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg

Søborg
Gyngemose Parkvej 50, 1. sal, 2860 Søborg

Hovedkontor +45 43 14 42 00