Karriererådgivning

Er du klar til at investere i drømmejobbet?

Karriererådgivning

Vi står klar til at hjælpe dig videre.

Vi starter med en indledende samtale, hvor vi afklarer dine behov.

Herefter tilrettelægger vi sammen med dig, dit eget unikke forløb, hvor vi hjælper dig med at forstå dine kompetencer, og hvordan du kan overføre dem og din nuværende erfaring til dit kommende job.

Vi hjælper dig også med at blive konkret på, hvad du brænder for, hvordan du giver værdi og ikke mindst, hvordan du formidler det i din ansøgning.

Vi giver dig tips og tricks til, hvordan du skriver det rigtige CV og dermed øger din chancer for at komme til samtale på drømmejobbet – vi giver dig god viden og indsigt i hvordan en rekrutteringskonsulent arbejder, og du får dermed bedre muligheder for at forberede dig.

Vi støtter dig i forløbet og holder samtaleforberedelse med dig, så du får øvet dig på, hvordan du går til samtale og får sagt de rigtige ting. Kunsten her, ligger i at holde den røde tråd, fra din jobanalyse, til ansøgning og CV, til du går til samtale. Det hjælper vi dig med.

Vi giver dig også gode råd om hvordan din LinkedIn profil matcher din ansøgning og dit CV og vi giver dig et værdifuldt indblik i, hvad der lægges mærke til ved jobsamtalen og hvordan du kan forberede dig bedst muligt.

 

PULS Human Relations ApS
CVR 36736488

Sønderborg
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg

Søborg
Gyngemose Parkvej 50, 1. sal, 2860 Søborg

Hovedkontor +45 43 14 42 00