Erfaren Softwareudvikler – C og C++ - programmering, design og udvikling af it-løsninger for teknologivirksomheden Niko/ServodanCentral rolle – State of the art teknologi –  tværorganisatorisk software udvikling


Motiveres du af nytænkning og ny-udvikling? Er du analytisk stærk og struktureret? Værdsætter du at være en del af et team, som er teknisk på et højt niveau og som sætter pris på din skæve humor og gerne byder på øl-smagning fredag eftermiddag?  Trives du med en høj grad af frihed under ansvar – og med mulighed for stor indflydelse på teknologiudviklingen? Så er denne stilling som softwareudvikler hos Niko/Servodan måske den helt rigtige for dig.

En høj grad af designfrihed – og medbestemmelse på udviklingen
Med reference til R&D lederen bliver du en del af teknologigruppen, hvor der arbejdes med udvikling af indlejret software for fremtidens sensing og home automation løsninger. Afdelingen tæller 12 medarbejdere  – og med roller inden for embedded udvikling, HW/SW, kvalitet og PLM. I udviklingsarbejdet er der et tæt og godt internt samarbejde i teamet.
Inden for de enkelte projekter er der en høj grad af designfrihed og medbestemmelse på udviklingen. Du kan komme omkring opgaver som: Der arbejdes med en langsigtet opgaveliste og i udviklingsprojekterne efter metoden Scrum – og med 3-ugers-sprint. Nye funktioner testes både med unit test, på fysiske enheder.

Proaktiv – tør udfordre – gerne med et mindset om at alt er muligt
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du forventes at være på ingeniør eller masterniveau. Du har erfaring fra samme eller lignende jobtype i en produktionsvirksomhed eller i en IT-virksomhed.

Som person hviler du godt i dig selv. Du er engageret, proaktiv og følger tingene til dørs – og du tør udfordre – gå i dialog omkring krav, ønsker og løsninger. Du følger med i udviklingen. Dine kollegaer i og uden for teamet ser dig som en god sparringspartner – du er en holdspiller, der bidrager aktivt og åbent i udviklingsprocessen. Overblik, gode analytiske evner samt evnen til at se vigtige detaljer, helheder og sammenhænge kendetegner din profil. Du arbejder struktureret, er vedholdende – og så har du gode kommunikative evner både på dansk og engelsk.

Du tilbydes
En spændende stilling i en international virksomhed med stærke markedsledende produkter – et job med en høj grad af frihed under ansvar. En både struktureret og dynamisk hverdag præget af fleksibilitet og frihed under ansvar – med glade, positive og hjælpsomme kollegaer. Virksomheden er drevet af kerneværdier om at social ansvarlighed og kvalitet og er præget af et stærkt sammenhold på tværs af organisationen.  Gage pakken består af en attraktiv fast løn, pension og sundhedsforsikring.

Arbejdsstedet er Sønderborg og vi hjælper gerne med at finde en bolig, hvis du ikke allerede bor her.


Ansøgning
Stillingen ønskes besat hurtigt. Vi  samarbejder med PULS HUMAN RELATIONS ApS om denne stilling og du er meget velkommen til at kontakte direktør og rekrutteringspartner Maj-Britt Gøbel, maj-britt@Puls-HR.dk , mobil +45 43 14 42 02. Alle henvendelser behandles fortroligt. Vi glæder os til at høre fra dig.


 

Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Maj-Britt Goebel HR Partner +45 27 79 21 14
Arbejdssted:
Niko Stenager 5 6400 Sønderborg

Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Hovedkontor +45 43 14 42 00