Søges: Erfaren hardware arkitekt med teknologisk nysgerrighed og gåpåmod

Vil du være med til at skabe nye teknologier, der kan sætte skub i den grønne omstilling?

”I en verden hvor temperatur- og ventilation er en nødvendighed, har vi som brancheførende et ansvar for at gå forrest i kampen for at reducere branchens klimamæssige belastning.”
Det er holdningen hos BITZER, der har sat sig for at være den virksomhed, der går forrest i kampen for mere bæredygtige løsninger indenfor køleanlæg, ventilationssystemer og varmepumper.

Den ambition kræver de rette mennesker ansat, som skal have de helt rigtige rammer til at udfolde sig og udvikle på produkter og teknologi. Også dette er BITZER i høj grad lykkedes med.

En af Danmarks bedste arbejdspladser

I Sønderborg ligger BITZER Electronics, der producerer styringsenhederne til koncernens produkter. Virksomheden har siden 2010 været at finde på listen over Danmarks bedste arbejdspladser. I 2019 lå de nr. 7 i Danmark og nr. 29 i Europa ifølge Great Place To Work® Instituttet.

… Og vi leder efter dig!

BITZER Electronics er på udkig efter den rette hardware arkitekt, der har en sund nysgerrighed efter at skabe nye muligheder og produkter ud fra eksisterende løsninger.
(Artiklen fortsætter længere nede)

Se det oprindelige stillingsopslag her

Læs mere

Design af powerelektronik og invertere

... Og du må gerne have erfaring med apparatkonstruktion og motorteknologi

Hvis du har arbejdet med design af powerelektronik/invertere og apparatkonstruktion og har kendskab til motorteknologi og samtidig har lysten til at sætte retningen for den teknologiske udvikling, så kan det være lige præcis dig, vi leder efter.

Teknisk leder mere end teknisk specialist.

I denne stilling vægter de personlige kvalifikationer højere end de faglige. Der er i højere grad brug for en teknisk leder end en teknisk specialist. Du kan løfte sig op i helikopterperspektiv, og kigge på den enkelte kundes problemstilling og om vi med de forhåndenværende ressourcer kan skabe en mere energieffektiv løsning.

Som brancheførende har vi et ansvar for at gå forrest i udviklingen og samtidig gøre det lettere for den enkelte kunde at vælge mere bæredygtige løsninger.

Udviklingen går i retning af at tænke i serier og platforme, og gøre eksisterende løsninger skalérbare. Det vil gøre det billigere og hurtigere for kunden at få en individuel løsning, og det gør det muligt at levere i et lavere antal. Her er der i høj grad mulighed for at flytte udviklingen.  

Vil du være med til at gøre en forskel?

Kan du se dig selv i denne stilling, og bliver du motiveret ved tanken om at bruge din faglighed og personlige evner til at flytte udviklingen i branchen, så vil vi gerne høre fra dig.

Send din ansøgning via Puls HR. Har du spørgsmål til job eller proces er du velkommen til at kontakte Marck Thorning fra Puls HR på telefon 20 85 75 85 eller på mail marck@puls-hr.dk.

Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Maj-Britt: +45 27 79 21 14
Marck: +45 20 85 75 85