Søges: Softwareudvikler med et ønske om at gøre en forskel for klimaet

Du behøver ikke at kunne se vores produkter.  Det vigtigste er, at de kan mærkes!

Det tyske firma, BITZER, er ydmyge omkring deres produkter, og det faktum, at langt de fleste mennesker ikke aner, hvad virksomheden laver. Det vigtigste er nemlig effekten og værdien, og her er de anderledes ambitiøse.

Skulle du sidde derude og ikke kende dem, er de en af verdens førende virksomheder indenfor teknologien bag temperatur- og luftstyring – også kaldet HVAC+R. Hos BITZER Electronics i Sønderborg sidder en gruppe dedikerede medarbejdere og udvikler den software, der styrer teknologien.

BITZER går målrettet efter at levere de mest energirigtige løsninger. Ved hele tiden at sætte nye standarder for den elektroniske styring af HVAC+R systemer, har de placeret sig helt i front i kampen for at reducere den klimamæssige belastning fra branchen.  

Det handler om kultur og om at ansætte de rigtige medarbejdere.

Igennem 80 år har BITZER Group etableret en solid kultur baseret på nytænkning, forskning og videnskab. Det har gjort virksomheden i stand til at tiltrække og udvikle dygtige specialister, og give dem de helt rette rammer, til at kunne skabe de bedste resultater.

… Og hvad har det at gøre med Puls HR?

Hos Puls HR tror vi på, at en virksomheds potentiale for vækst hviler på de mennesker, der arbejder der. Derfor er vores mål at finde den helt rigtige medarbejder til BITZER Electronics, som vil være med til at udfordre status quo. Ikke blot for at sikre virksomhedens position i markedet, men endnu vigtigere: At skubbe hele markedet mod mere klimavenlige løsninger.

Hvem er det vi søger?

Stillingsbetegnelsen hedder Senior Embedded Software Developer/Architect.

Der er tale om en stilling der kræver både en dyb teknisk indsigt, en overordnet forståelse for hele systemet og ikke mindst evnen til at formidle sammenhængen. Den helt rette til jobbet har altså mindst 5 års erfaring med udvikling af embedded software, og samtidig solid forståelse for arkitekturen bag systemet. Din erfaring gør dig i stand til at sætte mål og rammer for den samlede løsning, hvorefter du, i samarbejde med dine kolleger, kan få alle til at byde ind og medvirke til, at I i fællesskab får lavet den bedst mulige løsning.

Som person er du drevet af at gøre en forskel med det du kan. Du er stærk i din faglighed, har modet til at udfordre eksisterende løsninger og du er i stand til at omsætte fejl til erfaring.

 

Du får en stærk virksomhed i ryggen

BITZER Electronics arbejder målrettet på at tilbyde sine medarbejdere de bedst mulige vilkår, med henblik på at medarbejderne skal kunne gøre det, de hver især er allerbedst til. Det betyder blandt andet at du får:

  • Mulighed for at arbejde hjemmefra
  • Det nødvendige IT udstyr til hjemmearbejdsplads
  • Altid opdateret udstyr, software og laboratoriefaciliteter.

Du får med andre ord optimale rammer for, at du med din faglighed kan bidrage til at gøre en forskel. Gennem denne strategi har BITZER Electronics placeret sig som nr. 7 på listen af de bedste arbejdspladser i Danmark, en titel som uddeles af organisationen ”A Great Place To Work”.

Et job med mening

Den helt rette medarbejder vil komme til at løfte markedet for HVAC+R. BITZER Electronics løfter barren for hvilke opgaver der kan løses med elektronik og hvor energivenligt, det kan gøres. Samtidig skal det gøres det på en ordentlig måde, hvor der er balance i arbejdsindsatsen og virksomhed har opført sig ordentligt overfor medarbejdere, kunder, leverandører såvel som samfund.  

På verdensplan indeholder mellem 300.000 og 400.000 kølecontainere styringssystemer udviklet af BITZER Electronics. Systemer der er 20-30% mere energieffektive end konkurrenternes. Systemerne reducerer dermed ikke blot det samlede energiforbrug, men også mængden af unødigt spild, når letfordærvelige fødevarer fragtes rundt i verden.

BITZER er i dag verdens største producent af kølekompressorer. Organisationen tæller godt 3800 ansatte fordelt på 90 lande. BITZER Electronics er oprindeligt et dansk firma, som siden er blevet en del af BITZER Group. Arbejdspladsen i Sønderborg tæller 110 medarbejdere, hvoraf de 60 stillinger er besat af software udviklere og ingeniører.

Du kan læse mere om BITZER Electronics på den danske hjemmeside, og på Bitzer.de kan du få et indblik i hele den organisation, der ligger bag.

Er det dig vi søger?

Læs den fulde jobannonce her, og tag kontakt til Marck, hvis du mener at denne stilling er skabt til dig.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere informationer, før du går i gang med en ansøgning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Se jobbet her

Karriereudvikling i højsædet

KarriereKlubben i Puls Human Relations

Netværk, karriererådgivning og jobsøgning i hold på maks. 6 personer
Erfaringer viser, at det kan være svært, at vende tilbage på arbejdsmarkedet efter en opsigelse. Det er her karrieresparring har sin berettigelse, og vi kan hjælpe dig!


Læs med her:
Måske mangler du netværket og nogle at tale med? Måske har du for lidt kendskab til arbejdsmarkedet og disciplinen jobsøgning? Måske har arbejdsmarkedet endnu for lidt kendskab til dig?


Hvem kan have gavn af at være med i KarriereKlubben hos PULS HR?
Vores workshops er for alle der har brug for sparring til at komme i nyt job, som er demotiverede i nuværende arbejde og ønsker et jobskifte, eller som måske ønsker at starte ud som selvstændig.
I efteråret 2020 vil vi have særligt fokus på brancheskift - der vil helt naturligt være et behov for at man orienterer sig mod nye brancher eller industrier som følge af Corona situationen, og her er KarriereKlubben en god mulighed for at få ny indsigt

Det får du ud at deltage i Klubben hver fredag fra kl. 9-12
For 495,- kr. pr. gang kan du deltage i ugentlige workshops:

  • Workshop 1 Det gode CV – opbygning og indhold?
  • Workshop 2 Ansøgningen – hvad virker og hvilke fælder skal du undgå?
  • Workshop 3 Jobsamtalens faser og facetter
  • Workshop 4 Karriereudvikling og netværk

Workshops foregår i et rul hver fredag, så er du nødt til at springe en workshop over, kan du altid hoppe med i KarriereKlubben igen og få det af emnerne, som netop du, har brug for at få belyst.

Tilkøb af individuelle karrieresamtaler er muligt.

Workshops bliver afviklet i Mariegade 8A i Sønderborg under kyndig vejledning fra seniorkonsulent/ klubbestyrer Lillian Kristina Jacobsen

Har du brug for ledersparring til at vende dine udfordringer?

De fleste virksomheder starter op i August efter både sommerferie og en periode med Corona lockdown. For langt de fleste af de virksomheder, vi taler med, er situationen for lederne langt fra, som de kender den.

Nogle medarbejdere har trives henover lockdown perioden, enkelte teams har fungeret lige så godt, som de plejer, mange teams og medarbejdere har haft svære vilkår.

Og lederudfordringen har været mærkbar og vil også være det i den kommende periode, hvor medarbejdere, mellemledere og teams skal fungere på et lidt højere niveau for at hente noget af det evt. tabte tilbage.

Det er en helt ny situation, som de færreste ledere har prøvet før. Og denne udfordring er selvfølgelig for den enkelte leder svær at sidde med selv.

I forlængelse af forårets lockdown og de omtalte udfordringer, tilbyder Puls Human Relations en gratis ledersparringssession. Tilbuddet er målrettet de ledere, der gerne vil have sparring med en erfaren og professionel ledersparringscoach.

Skulle du have interesse i en gratis og uforpligtende session med en af vores tre erfarne ledersparringscoaches, så kontakt os gerne på puls@puls-hr.dk, så vender vi tilbage til dig snarest. Tilbuddet om en gratis ledersparringssession gælder for de første 10 kandidater til henholdsvis Maj-Britt, Lilllian og Marck

”I mit job som leder har jeg oplevet ledersparringen fra Puls som nærværende, ligefrem og kompetent. De udfordringer jeg som leder støder på, kan i nogle tilfælde være komplekse, og det er godt at få vendt forskellige muligheder inden en beslutning tages endeligt. Når det handler om mennesker er der aldrig en rigtig løsning, så jeg har haft stor glæde af at kunne se min lederstil afspejlet i en dygtig coach Jeg kan varmt anbefale ledersparring ved Puls Human Relations, og jeg er altid gået derfra med en konkret handleplan.”
Allan Møller
Department manager

Essensen af ledelse...

Tusind tak til alle gæster og deltagere til vores reception den 6. marts. Mark Anthony gav os et skønt motivationsboost

Efter foredraget på Scandic afholdt vi reception i vores nye fantastiske lokaler i Mariegade 8A. Her havde Lazy Dog gjort Danmarks bedste burgere klar - og vi fik skønne bobler fra Vinspecialisten.

Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Maj-Britt: +45 27 79 21 14
Marck: +45 20 85 75 85