LEGO Serious Play Workshop

Ved udgangen af 2019 stod IBA foran en strategiproces, som skulle sætte pejlemærker for IBA de næste år frem. En vigtig proces, hvor det var afgørende for mig at inddrage to afdelingers chefer og medarbejdere. 

 

Jeg havde hørt meget positivt om anvendelse af Lego Serious Play til udviklingsprocesser og ville gerne prøve metoden i vores udviklingsproces. Vi valgte derfor at arbejde sammen med Puls Human Relations, som faciliterede 2 LEGO SERIOUS PLAY sessioner. 

 

Jeg er positivt overrasket over, hvor effektiv metoden er til strategiudvikling. Det var en spændende og inspirerende proces, hvor alle deltagerne blev inddraget og bidrog 100%, både med input og engagement. På en dag nåede vi i mål. Medarbejderne har også rost dagene. Min oplevelse er, at vi gik derfra med god energi og overblik over de strategiske udfordringer og muligheder.

 

Jette G, Direktør Udvikling og Uddannelse

Karrieresparring

Hvordan vil du kort beskrive din oplevelse af at have et karrieresparringsforløb ved os?

Karrieresparringsforløbet med Puls HR har været en rigtig positiv oplevelse i den modgang, man godt kan møde i en jobsøgningsproces. Såvel tests som refleksioner og øvrig feedback fra Puls HR har i meget høj grad justeret mit selvbillede. 
Jeg er blevet væsentlig bedre til at fremstille mig selv på en autentisk og objektiv måde i min jobsøgen. 
Det har tillige givet mig nogle gode værktøjer, jeg kan benytte i min fortsatte personlige udvikling.
Jeg oplevede Maj-Britt som en yderst kompetent, professionel og meget empatisk coach, som er god til at nå ind til mennesket. Jeg sidder i dag med en meget større selvtillid og et langt skarpere billede af, hvem jeg er.

Michael S, IT-leder I karrieresparringsforløb


Jeg kan varmt anbefale Maj-Britt som Coach. Hendes coaching sikrede mig drømmejobbet.

Anne W, i coaching forløb


I forbindelse med brancheskifte har Puls HR hjulpet mig til indsigt og uddybelse af mine kompetencer. Ligeledes har Puls HR ved gennemgang af personlighedanalyse ,samt arbejde med drømme og visioner skabt fokus på mulighederne for fremtidens arbejdsområder. Det har det været fantastisk at kunne sparre med en person der kender til rekruttering fra "den anden side", samt at blive klædt på til "den gode jobsamtale. Jeg er blevet klogere på mig selv og mine kompetencer, hvilket har været god ballast i jobsamtalen og kontakten til virksomhederne.

Camilla B, leder i karrieresparring

Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Hovedkontor +45 43 14 42 00