Vi tror på relationer - til lokale stærke samarbejdspartnere og leverandører

Dem hylder vi her, og så håber vi du også kan blive inspireret til at undersøge om du kan få rigtig god hjælp. For os er det vigtigt at vores samarbejdspartnere leverer høj kvalitet, det er en af vores egne kerneværdier - og der er rigtig mange virkelig dygtige specialister i vores nærområde, som vi fra opgave til opgave veksler imellem.

Vores samarbejde med Henning er stærkt - han leverer vores signaturbobler, en økologisk prosecco, som vi er faldet helt pladask for. God service, altid et smil på læben og aldrig udsolgt. Sådan skal en god aftale være med sin foretrukne leverandør af bobler :)

Skynd dig hen til Vinspecialisten - lige her


Hos Wohlenberg får vi altid superb betjening af super kompetente og dygtige mennesker - her køber vi ofte gaver, snoller, vin og chokolade, og det er altid høj kvalitet.

 

Se de spændende tilbud hos Wohlenberg - lige her

Mads driver firmaet Myfilm - og han er en af vores tætte og stærke samarbejdspartnere. Hans evner til at se de helt rigtige scener når vi laver videojobopslag hos vores kunder er afgørende. Mads har et særligt fokus på detaljer, som passer perfekt til vores måde at arbejde på. Og så er Mads bare et utroligt sympatisk og rart menneske. En man kan stole på altid leverer høj høj kvalitet

Se de mange muligheder med Mads - lige her

Commocean byggede vores logo for os - de gav os en fantastisk oplevelse, og deres evne til at få tunet ind på hvem vi er, hvad der er på spil og hvordan vi skal udtrykke os er sublim. Lige fra første møde vidste vi at det ville blive rigtig godt - og det blev det. Vi er hamrende stolte af og glade for vores sindssygt flotte logo - og vi får rigtig meget ros for det, overalt hvor vi kommer frem. Mere er der ikke at sige til det!! 

Se mere om Commocean teamet - lige her

Michael og Ingolf ejer vores bygning. Vi har boet der siden efteråret 2017, og i efteråret 2019 fik vores lokaler en kæmpe overhaling, så de nu fremstår super skarpt.

Vi elsker at være på kontoret - det ligger perfekt og er indrettet lige som vi gerne vil have det.

En stærk samarbejdspartner, som også har fokus på kvalitet!

Leder du efter lokaler, så se mere - lige her

Jesper og Jørgen ejer og driver IT virksomheden "nyit" - og vi har kendt dem i mange år. Vi har samlet så mange af vores IT løsninger som muligt hos nyit - her er der virkelig fokus på sikkerhed, oppetid og vores drift. 

En stærk samarbejdspartner med dyb specialistviden på deres områder. De bor lige rundt om hjørnet - hjælpen er aldrig langt væk

Kvalitet og viden - lige her

Broager Sparekasse har været en del af vores rejse siden starten i 2013. En stærk lokal samarbejdspartner, som fra starten bakkede op om os.

Vi har igennem årene fået god sparring, og værdierne i Broager Sparekasse ligger tæt på vores, så vi kan uden tøven anbefale dem til enhver virksomhed

En stærk lokal finansiel partner - lige her

Sydbank er pr. 1. januar 2020 Puls Human Relations nye samarbejdspartner på erhvervssiden. Vi har allerede oplevet styrkerne ved at komme ind i et stort setup, hvor vores behov kan dækkes, både nu og når vi vokser ;)

Mere viden om mulighederne - lige her

Vi har samlet pension og sundhedsforsikring her ved Danica, og vores kontaktperson bor lige i nærheden, så han forstår os, vores behov, vores forretning - og ikke mindst vores kunder. Her er der tale om et fantastisk samarbejde - og vi kan på det varmeste anbefale Danica til ALLE. Hvis du spørger os hvorfor, skal du sætte godt med tid af til at høre alle de gode ting du får hos Danica.

Styr på pension og forsikring - lige her

Hos Dansk Revision i Sønderborg mødte vi Flemming til en rekrutteringsopgave - her fandt vi Sara, som siden hendes første arbejdsdag også har fungeret som vores revisor - og det er vi rigtig glade for. Der er styr på tingene, vi har en rigtig god dialog - og kvaliteten er i top.

Og så er det nogle rigtig gode mennesker der arbejder på kontoret, som får vores varme anbefalinger med.

Møde Flemming og Sara og holdet - lige her

Vivi Muurholm har været tilknyttet huset i nogle år, og kender os rigtig godt - det er vigtigt, for når vi har behov for juridisk bistand tager det ikke lang tid at samle fra sidst.

Vivi og hendes kolleger på kontoret er knalddygtige, professionelle, præcise og kvalitetsbevidste

Se alle de opgaver du kan få hjælp til - lige her

Our good friends Kasper and Simon from Lazy Dog in Sønderborg are our honored friends behind the best Burger in Denmark - they won the national prize in 2019, but in our minds that prize has always been theirs...

Currently they have no roof over their heads, but that does not mean you cant have their mean, fantastic burgers, just call them - you won't regret a second!!! 

Lige nu er Lazy Dog virtuelle - lige her

Kontor Syd er den samarbejdspartner man ikke kan undvære til rigtig mange af de praktiske ting - og vi har i mange år benyttet os af at de er lige rundt om hjørnet og har alt hvad vi skal bruge i dagligdagen - fra blokke til specialløsninger til kontoret med tavler og alt...

Der er en fantastisk service hos Kontor Syd i Sønderborg, hvor de mennesker der betjener os har fokus på at løse vores problemer - altid! 

God kvalitet, et ord er et ord og god behandling - det vil vi til enhver tid anbefale

Mange flere gode tilbud finder du - lige her

Hos BEKA har vi fundet den perfekte samarbejdspartner, når det kommer til leasing af firmabil. De lytter og forstår vores behov, de arbejder hurtigt og er ekstremt fokuserede på kvalitet i alt hvad de foretager sig.
For os er det vigtigt at vi kan komme ud til vores kunder, og overholde vores aftaler. BEKA har forstået vores behov, og derfor er en aftale ALTID en aftale hos dem. Så når en bil skal på værksted, er der en lånebil til rådighed, så vores forretning ikke står stille. 

Vi får super god behandling hos Allan, Anders, Søren og alle de andre dygtige mennesker - og vi kan altid mærke hvordan vi som kunder er i centrum. 

Præcis som vi gerne selv vil være, så vi bliver også inspireret af BEKA :)

Din næste fede leasingbil finder du - lige her

Torvehallen i Sønderborg, er stedet vi holder vores fester. Her er kvalitet og stemning i top, og derfor stedet vi gerne kommer for at få en ekstraordinær kulinarisk oplevelse.

Når det er muligt tager vi også gerne kunder og forretningsforbindelser med

Bestil din næste kulinariske oplevelse - lige her

Hos Langenberg har vi altid mødt utroligt positive og servicemindede mennesker - de forstår lynhurtigt vores behov, og kommer med de rigtige løsninger første gang.

Det er en kæmpe hjælp når kvalitet og erfaring giver hurtig leverance - det er ikke nødvendigvis sådan alle steder, men det er det her hos Langenberg!

Hvor får du inspiration og hjælp - lige her

Grafisk Arbejde er en kanon samarbejdspartner - de har det hele under et tag, og ellers kender de nogen, der lige som dem selv fokuserer på kvalitet! 

Vi er så stolte af vores nye logo og identitet, og Grafisk Arbejde har formået at bringe hele vores univers til live med alt hvad der skal til for at vi ser professionelle ud. Og til trods for diverse udefrakommende benspænd, får de alligevel det hele til at hænge sammen - kvalitet og fleksibilitet, ja tak

Spring ind til Grafisk Arbejde - lige her

Siden Have a Coffee åbnede har vi fået leveret kaffen til døren - og ideen bag det Sønderjyske kaffehus er helt i tråd med vores værdier. De går helt i detaljen er super nørder på deres felt. Drengene bag ved firmaet rejser verden rundt for at finde de rigtige kaffebønder at samarbejde med, og så udvikler de hver enkelt kaffebonde i det samarbejde.

Det er spot on på vores værdisæt, og så kan vi servere den bedste kop kaffe hos os - spørg bare vores kunder og gæster i huset :)

Den bedste kaffe, med god samvittighed - lige her
Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Maj-Britt: +45 27 79 21 14
Marck: +45 20 85 75 85