Led forandringen

Forbliv konkurrencedygtig med en strategi for nye veje

Forandringsledelse

Vigtigere end nogensinde

Vi lever i dag i en verden, der er i konstant bevægelse og organisationen bevæger sig og bliver nødt til konstant at tilpasse sig.

Forandringsledelse bliver ikke mindre komplekst af, at opgaven ofte er at gennemføre en forandring, mens manallerede er i en forandringsproces.

Hvis vi fortsætter tanken omkring at vores verden, både omverden og internt, er i konstant forandring bliver evnen til at kunne arbejde med forandringer og forandringsledelse derfor vigtigere end nogensinde.

Organisationens evne til hele tiden at kunne tilpasse sig til disse forandringer er afgørende for at kunne være konkurrencedygtig.

Vi mener ikke at der én forandringsstrategi som er den bedste. Alle modeller bruger stereotyper, mens mani praksis ofte ser blandede former.

Hvordan ved I så om I vælger den rigtige tilgang?

Enhver forandring og enhver organisation er nemlig anderledes.

PULS Human Relations hjælper dig med at identificere den bedste tilgang, afhængigt af din forandringsvision, og vi giver dig redskaber til at kunne drive en succesfuld forandringsproces og til at håndtere de forskellige faser ved at arbejde med temaer som:

  • Forandring versus omstilling
  • Arbejde med modstand
  • Faser i en forandringsproces
  • Hvem er de relevante parter og hvem skal involveres hvornår
  • Succeskriterier for forandringsprocessen
  • Forandringens omfang, karakter og dybde
  • Kommunikation - til hvem og hvornår

Vil du vide mere?

Kontakt os for en uddybende samtale på puls@puls-hr.dk eller ring til Snr. Management Konsulent, Henny Malefijt +45 43 14 42 06

Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Hovedkontor +45 43 14 42 00