Opnå større medarbejdertilfredshed

Ledersparring og Coaching

Ledersparring

Hvordan gør du, når du står med et ledelsesdilemma? Hvor går du hen, når du ønsker at udvikle dig som leder? Hvem har du i dit netværk, som du har 100% fortrolighed med og kan vende dine udfordringer med? Hvem af dine arbejdsrelationer kan du sige ”hvorfor” til, uden at der ligger andet bagved end et ønske om at forstå? Og hvem hjælper dig til at identificere den gode løsning på udfordringer?

Hvis du ønsker at styrke og udvikle dit personlige lederskab med dig i fokus, kan du med fordel benytte vores ledersparringsløsninger.

I vores sparringsforløb har du et 100% fortroligt rum, hvor vi kun fokuserer på din udvikling, dine ambitioner og dine udfordringer.

Du får mulighed for at tænke alternativer igennem sammen med vores erfarne ledercoaches, som støtter dig i din proces til at vælge mellem de forskellige alternativer.

Dine valg bliver kvalificerede, bevidste ogblivertruffet ud fra hvad der er bedst i stedet for at det er omstændighederne, tidspres ellerefter de forhåndenværende søms princip, som det desværre kan ske.

 

Coaching

Coaching kan med fordel benyttesfor dig som leder for blandt andetat opnå en større medarbejdertilfredshed og derigennem nå flere forretningsmæssige mål.

For dig som medarbejder, som har brug for et løfteller har brug for karriererådgivning, kan coaching være et godt værktøj.

Den personlige udvikling kan eksempelvis tage afsæt i:

  • En ny jobsituation, eksempelvis internt eller eksternt jobskifte, forfremmelse mv.
  • Et ønske om at kunne fokusere på det væsentlige og nødvendige i det daglige
  • At arbejde målrettet med en eller flere personlige egenskaber og/eller adfærdsparametre, som f.eks.stresshåndtering, den vanskelige samtale, konflikthåndtering, ledelse
  • Længerevarende og/eller tilbagevendende sygemelding(er) og håndteringen af denne situation
  • En opsigelse af medarbejderen –virksomheden ønsker at hjælpe medarbejderen videre med sit arbejdsliv

Vores konsulenter er certificerede ifølge standarderne af International Coach Federation (ICF) og har mange års erfaring med coaching af ledere og medarbejdere på forskellige niveauer.

Hvis du vil vide mere om ledersparring eller coaching, kontakt os for en uforpligtendesamtale på puls@puls-HR.dk. Alternativt, kan du ringe til Partner, Maj-Britt Gøbel på +45 2779 2114 eller Snr. Management Konsulent, Henny Malefijt på +45 2178 2768.

Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Maj-Britt: +45 27 79 21 14
Marck: +45 20 85 75 85