Er du klar til at investere i din karriere?

Vi er et full-service HR-hus

Vi er Sønderjyllands største full-service HR-hus og tilbyder ydelser indenfor HR-området, fra tiltrækning til udvikling, fastholdelse og transition, til mindre og mellemstore virksomheder i Danmark, Norden og Tyskland. Vi har stor erfaring med rekruttering, og det bruger vi også til det, vi kalder omvendt rekruttering, d.v.s. vi hjælper dig med at finde dit drømmejob, fordi vi ved, hvad der skal til for at lave det helt rigtige match.

Er du klar til at investere i din karriere? Så står vores team af erfarne konsulenter klar til at hjælpe dig indenfor karriererådgivning og ledersparring.

Karriererådgivning

Er du klar til at investere i din karriere og søger du dit kommende drømmejob?

Vi står klar til at hjælpe dig videre i din karriere, hvor vi afklarer dine behov og sammen tilrettelægger dit eget unikke forløb. Vi sporer os ind på dine kompetencer, og hvordan du kan overføre dem og din nuværende erfaring til dit kommende job.

Vi giver dig bl.a. tips og tricks til, hvordan du skriver det rigtige CV og ansøgning, gør din LinkedIn attraktiv, forbereder dig til samtalen, og støtter dig igennem hele forløbet.

Læs mere om karriererådgivning

Ledersparring

Vi har stor erfaring med ledersparring. Coaching kan med fordel benyttes i mange tilfælde for at opnå en større medarbejdertilfredshed og derigennem nå flere forretningsmæssige mål.

læs mere om ledersparring

Ledige stillinger

I forløb med PULS Human Relations

Når du er jobsøgende og er i forløb hos os, lægger vi stor vægt på at du er godt forberedt. Kandidater, som kommer velforberedte ind i søgeprocessen har langt større chancer for succes – og det er vores ønske at alle kandidater har de bedste forudsætninger for at levere en god præstation. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til et konkret job.

Se ledige stillinger
PULS Human Relations ApS
CVR 36736488

Sønderborg
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg

Søborg
Gyngemose Parkvej 50, 1. sal, 2860 Søborg

Hovedkontor +45 43 14 42 00