Tiltrækning, fastholdelse og udvikling

Om Puls Human Relations

Puls HR er Sydjyllands største full-service HR-hus.
Her skaber vi positiv forandring for mennesker og virksomheder i Danmark, Norden og Tyskland, ved at have fokus på relationer frem for ressourcer.

Vi er et ”full-service” HR-hus og vores kerneydelser er:

• Rekruttering
• Transition
• Ledersparring
• Organisationsudvikling
• Coaching
• Karriererådgivning

I PULS Human relations taler vi om mennesker fremfor ressourcer. For vi tror på, at samspillet mellem mennesker er den vigtigste faktor for succes; og vores mål er at levere varige løsninger, som skaber værdi for alle parter. 

Vi tager ansvar – for kunden, kandidaten, opgaven og vores arbejdsplads. Og vi har fokus på rentabilitet, værdiskabelse og lange, nære relationer. 

Det er sådan, vi skaber positiv forandring for mennesker og virksomheder.

Vores værdier

I Puls Human Relations tror vi på relationer – og i alt hvad vi beskæftiger os med, er samspillet mellem mennesker den afgørende og vigtigste faktor. De mennesker vi møder får altid oplevelsen af at være i fokus.

Vores værdier er Ærlighed, Ordentlighed og Kvalitet  som afspejles i alt det vi gør når vi engagerer os i netværk, både for virksomheder, for medarbejdere og for ledere.

Om Maj-Britt Gøbel

Partner

Maj-Britt Gøbel er Partner og medejer i Puls Human Relations ApS, hvor hun arbejder med rekruttering, lederudvikling, motivation, trivsel og karrieresparring. Maj-Britt er stærk indenfor organisationsudvikling, fra HR-strategi til eksekvering og har 25 års erfaring med udvikling af organisationer ved udvikling af potentialet, der findes i at have de rigtige mennesker på den rigtige position, som direktør i større internationale virksomheder som Schneider Electric, Danfoss og Hansen Technologies.

Maj-Britt er specialiseret i rekruttering, transition, karrieresparring og organisationsudvikling. Hun er certificeret i analyseværktøjerne fra People Test Systems, Center for Creative Leadership i organisationsudvikling, samt coachuddannet ved Manning Inspire.

Om Marck Thorning

Partner

Puls Human Relations ApS blev stiftet i 2013 af Marck Thorning, ud fra en vision om at fastholde de dygtigste medarbejdere i Syd- og Sønderjylland.

Marck er Partner og medejer i Puls Human Relations ApS, hvor han arbejder med en stor og bred vifte af HR-strategiske opgaver. De fleste dage går med at have det daglige ansvar for flere HR-afdelinger i mellemstore internationale virksomheder. Marcks styrke er strategisk HR, hvor det primære fokus ligger på integrering af HR i forretningsstrategien, samt lederudvikling og rekruttering.

Med en solid lederuddannelse fra forsvaret, en HD i Ledelse og Organisation samt mange år i det private erhvervsliv med opgaver omkring ledelse, HR, salg og undervisning, er Marck et stærkt kort, når en HR-opgave skal løses.

PULS Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Hovedkontor +45 43 14 42 00