Tiltrækning, fastholdelse og udvikling

Om Puls Human Relations

Puls Human Relations ApS blev stiftet i 2013 af Marck Thorning, ud fra en vision om at fastholde de dygtigste medarbejdere i Syd- og Sønderjylland.

Vi er Sønderjyllands største fullservice HR hus og tilbyder ydelser indenfor HR området, fra tiltrækning, til udvikling, fastholdelse og transition til mindre og mellemstore virksomheder i Danmark, Norden og Tyskland.

Vores værdier

I Puls Human Relations tror vi på relationer – og i alt hvad vi beskæftiger os med, er samspillet mellem mennesker den afgørende og vigtigste faktor. De mennesker vi møder får altid oplevelsen af at være i fokus.

Vores værdier er Ærlighed, Ordentlighed og Kvalitet  som afspejles i alt det vi gør når vi engagerer os i netværk, både for virksomheder, for medarbejdere og for ledere.

Vi er et ”full-service” HR-hus og vores kerneydelser er:

• Rekruttering
• Transition
• Ledersparring
• Organisationsudvikling
• Coaching
• Karriererådgivning

Om Maj-Britt Gøbel

Partner

Maj-Britt Gøbel er Partner og medejer i Puls Human Relations ApS, hvor hun arbejder med rekruttering, lederudvikling, motivation, trivsel og karrieresparring. Maj-Britt er stærk indenfor organisationsudvikling, fra HR-strategi til eksekvering og har 25 års erfaring med udvikling af organisationer ved udvikling af potentialet, der findes i at have de rigtige mennesker på den rigtige position, som direktør i større internationale virksomheder som Schneider Electric, Danfoss og Hansen Technologies.

Maj-Britt er specialiseret i rekruttering, transition, karrieresparring og organisationsudvikling. Hun er certificeret i analyseværktøjerne fra People Test Systems, Center for Creative Leadership i organisationsudvikling, samt coachuddannet ved Manning Inspire.

Om Marck Thorning

Partner

Marck er Partner og medejer i Puls Human Relations ApS, hvor han arbejder med en stor og bred vifte af HR-strategiske opgaver. De fleste dage går med at have det daglige ansvar for flere HR-afdelinger i mellemstore internationale virksomheder. Marcks styrke er strategisk HR, hvor det primære fokus ligger på integrering af HR i forretningsstrategien, samt lederudvikling og rekruttering.

Med en solid lederuddannelse fra forsvaret, en HD i Ledelse og Organisation samt mange år i det private erhvervsliv med opgaver omkring ledelse, HR, salg og undervisning, er Marck et stærkt kort, når en HR-opgave skal løses.

Puls Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Hovedkontor +45 43 14 42 00