PULS Executive

Find din næste topleder

Vi hjælper dig med at finde din næste topleder

og vi gør det yderst diskret

Vores team af erfarne konsulenter med tung ledelseserfaring bliver dine partnere i forbindelse med at finde din næste top leder.

Når vi laver executive search, tager vi afsæt i en særdeles grundig for-analyse af din virksomhed, selve rollen, hvilket fokus din kommende leder skal have i stillingen, organisationen, og matchet med kandidatens profil.

Herefter afdækker vi markedet, og identificerer de kandidater, der har erfaringer og gode resultater i forhold til dit behov.

Fra longlist til shortlist er du med til at udvælge kandidaterne til dybdegående interviews og profil tests. Vi bruger et af markedets mest dybdegående profileringsværktøjer indenfor både personprofil og logikanalyse. Vi triangulerer viden om kandidaterne fra samtaler og tests med dybdegående samtaler med referencer, så du får et 360 graders perspektiv på kandidaterne og derfra kan vælge din topkandidat.

Det er et grundigt og kvalitetssikret forløb, og din rekrutteringspartner bliver på opgaven, til du har fået din næste topleder ansat.

Kontakt os nu
PULS Human Relations ApS
Mariegade 8A, 6400 Sønderborg
CVR 36736488

Hovedkontor +45 43 14 42 00